E fa'afefea ona fa'apipi'i lelei le fu'a u'elo fa'amau?

Le fa'aogaina o lefa'au'au ueloe fai si lautele, ma o manaoga mo le faʻapipiʻiina o le a maualuga foi.O lo'o fa'ailoa mai fo'i i lalo le fa'asologa o le fa'apipi'iina ma le puipuiga mo fa'apa'u uelo

O le laasaga muamua o le faʻatulagaina o itu i totonu ma fafo o le uamea faʻapipiʻi fesoʻotaʻimea fa'apipi'i paipa ueloa'o le'i fa'afeso'ota'i le flange uelo.

O le laasaga lona lua o le faʻapipiʻiina lea o laupepa flange ma mama mama i luga o paipa e manaʻomia ona faʻafesoʻotaʻi.

Ona, o le taulaga o le paipa e manaʻomia ona faʻaogaina i le 90 tikeri flanging process, ma o le vaalele o le faʻaogaina o paipa e manaʻomia ona faʻalelei.A maeʻa ona faʻamalo, e tatau ona tuʻu saʻo ma mafolafola, ma e le tatau ona i ai ni burrs, concavities, poʻo deformations, ma o le gutu paipa e tatau ona lapotopoto i meafaigaluega faʻapitoa.

O le mea moni, o loʻo i ai foi se auala faigofie o le faʻaaogaina o oloa maeʻa e faʻapipiʻi ai paipa pupuu ona faʻapipiʻi ai lea i luga o lepaipa.

Sosoo ai, fa'aofi le mama O-mama ma le uamea fa'amaufa'ailoga mama fa'apipi'i i itu uma e lua i totonu o le flange ma le mama fa'alava.O le pu i totonu o le mama faʻamaufaʻailoga e tutusa ma le pito i totonu o le paipa.

Ona fa'afeso'ota'i loa lea o pu flange i fa'amau, ma fa'amau fa'amau fa'atasi vaega fa'amau.
Ma le mea mulimuli, pe a faʻamauina le fuʻa uʻamea, e taua le faʻamautinoaina o soʻoga uma e faʻapipiʻiina i faʻamatalaga manaʻomia.


Taimi meli: Iuni-20-2023