Flanges ma paipa fa'aoga e fa'aogaina ai le fa'aogaina o le fa'aeletonika fa'apipi'i faiga vali samasama

E faaopopo i lefaiga electroplating masani, e masani ona tatou vaʻai i se tuufaatasiga o le electroplating mavali lanu samasama i luga o laugutu.E i ai i foliga o le electroplated vali samasama.

Electroplating ma le faʻapipiʻiina o vali samasama o se faʻagasologa o togafitiga faʻapipiʻi e tuʻufaʻatasia ai le eletise ma le faʻapipiʻiina o auala e faʻaopopo ai se ata vali samasama i luga o oloa uʻamea.

I le faʻagasologa o le eletise ma le faʻapipiʻiina o le vali samasama, o le laasaga muamua o le faʻaogaina o oloa uʻamea.
Electroplating o le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o se uʻamea i luga o se uʻamea poʻo se mea faʻapipiʻi e faʻaleleia ai lona teteʻe ma faʻaleleia ona foliga.A maeʻa le faʻaogaina o le eletise, o le pito i luga o mea uʻamea e lamolemole, toniga, ma faʻateleina le pipii.

O le isi mea o le fa'asusu lea o le vali samasama.
Ina ia faʻamautinoa le lelei ma foliga o le ata vali, faʻapipiʻi lanu samasama e masani lava ona faia e ala i le faʻafefe.O le fufuluina e mafai ona faʻapipiʻi tutusa le ata vali i luga o le uʻamea ma maua ai le pipii lelei.E mafai ona pulea le ata vali lanu samasama e ala i le fetuutuunai o le vali poʻo mea faʻapipiʻi faʻaaogaina mo le faʻafefe e pulea ai le loloto ma le susulu o le lanu.

E masani ona faʻaogaina le faʻaogaina o le eletise ma le lanu samasama i le teuteuga fafo ma le puipuiga o oloa uʻamea.O le ata vali lanu samasama e mafai ona faʻateleina ai le vaʻaia vaʻaia o oloa uʻamea, tuʻuina atu ni faʻamaʻi faʻamaʻi ma ofuina le teteʻe, ma faʻalauteleina lo latou ola tautua.I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona fetuunai ma faʻaleleia atili le faʻaogaina o le eletise ma le lanu samasama e tusa ai ma manaʻoga faʻapitoa e faʻafetaui manaoga faʻapitoa o pisinisi eseese ma talosaga.

O le faiga o le vali lanu samasama eletise o le faagasologa lea o le faʻapipiʻiina o luga o oloa uʻamea aʻo leʻi faʻaogaina se vali lanu samasama.Electroplating o se auala e faʻaogaina ai le eletise eletise e teu ai uʻamea uʻamea i luga o se mea e fausia ai se uʻamea puipui puipui, ma puipuia ai le pala ma faʻamatagofie oloa uʻamea.O le vali samasama o se mea lanu mafiafia e faʻaaogaina e tuʻuina atu ai se mea teuteu samasama.

galvanizing vai vevelao le faagasologa o le faatofuina o oloa uamea i se vaifofo zinc uʻamea maualuga mo le faʻapipiʻiina.E ala i le tali atu i le zinc, e fausia ai se vaega puipuia o le u'amea u'amea zinc, lea e faia se sao i le puipuia o le pala.Hot dip galvanizing o loʻo i ai uiga o le maualuga o le corrosion resistance ma le umi o le anti-corrosion ola, e talafeagai ai mo oloa uʻamea i totonu o siosiomaga i fafo.

Cold galvanizing o le faagasologa lea o le faatofuina o oloa uamea i se vaifofo o loo i ai ion zinc mo le galvanizing, ma le teuina o ion zinc i luga o le u'amea e ala i auala eletise e fausia ai se vaega manifinifi zinc.Pe a faatusatusa i le galvanizing vevela, o le faagasologa galvanizing malulu e le manaomia togafitiga vevela maualuga, ma e faigofie ona faagaoioia, ae e le lelei le corrosion tetee.E talafeagai mo oloa uamea i totonu o le siosiomaga.

I se aotelega, o le faiga o le vali samasama electroplating e masani lava ona faaopoopo se vali vali samasama i luga o le electroplating, lea e faaaoga mo le corrosion puipuiga ma teuteuga o oloa uamea.O le galvanizing vevela ma le galvanizing malulu, i le isi itu, e fausia ai se vaega zinc i luga o le uʻamea e ala i le faatofuina poʻo auala eletise, e fai se sao i le puipuia o le pala.Hot dip galvanizing e maualuga le corrosion tete'e ma umi le auaunaga ola, e talafeagai mo siosiomaga i fafo;Cold galvanizing e faigofie ona faʻaogaina ma talafeagai mo le siosiomaga i totonu.


Taimi meli: Iul-04-2023