E te iloa e uiga i paipa u'amea?

O le paipa u'amea galvanized o se ituaiga o paipa u'amea fa'atasi ai ma se fa'apipi'i zinc i luga, o lona fa'amoemoe autu o le puipuia lea o le pala o le paipa uamea.

O le faagasologa o le galvanizing e masani lava ona aofia ai le faatofuina o le paipa uʻamea i le zinc uʻamea, e mafua ai se gaioiga faʻamaʻi i le va o le zinc ma le pito i luga o le paipa uʻamea, e fai ai se vaega o le paʻu zinc.

O lenei faʻapipiʻi zinc e fausia ai se puipui puipui i luga o le paipa uʻamea, lea e mafai ona faʻamalosia lelei le tafia o le paipa uʻamea e ala i le ea, vai, ma isi faʻasalalauga, ma faʻalauteleina ai le ola tautua o le paipa uʻamea.

Uiga ma tulaga lelei o paipa uamea u'amea:

1. Tete'e a'a

O le galuega autu apaipa uamea uameao le fa'aleleia atili lea o lo latou fa'a'ele'ele.Zinc coating e mafai ona poloka le tafia o paipa uʻamea e ala i le ea, vai, ma isi ala o faasalalauga, faʻaitiitia le fua o le pala o paipa uʻamea.

2. Tumau

O le faʻapipiʻiina o le zinc i luga o paipa uʻamea uʻamea o loʻo i ai le faʻapipiʻi malosi ma e mafai ona fausia ai se puipuiga malosi i luga o le paipa uʻamea, faʻaleleia lona tumau ma le ola tautua.

3. Matagofie

O paipa u'amea u'amea o lo'o i ai le lamolemole ma le susulu, e maua ai se foliga sili atu ona matagofie.O le mea lea e fa'aogaina ai paipa u'amea u'amea i nisi o talosaga e mana'omia ai foliga vaaia.

4. Weldability

O paipa u'amea u'amea e fa'aitiitia le fa'afefe i le ueloina o le pa'u i le taimi o le fa'agasologa o le uelo ma e lelei le fa'atinoina o le uelo, ma fa'atatau mo fa'agasologa eseese.

5. Fa'atauga lelei

E ui lava o le galvanizing togafitiga e faʻateleina ai le tau o paipa uʻamea, e masani lava ona manatu o se fofo taugofie e mafaufau i lona teteʻe ma faʻalauteleina le ola tautua.

Fa'aoga lautele

O paipa uamea galvanized o loʻo faʻaaogaina lautele i fanua e pei o le fausiaina, alamanuia, felauaiga, faʻatoʻaga, ma isi, e pei o paipa vai, suauu ma kesi, lagolago ma faʻavaa i fausaga fale, ma isi.


Taimi meli: Nov-28-2023